Art & Design

General Information

Kunst en design stimuleren tot creatief nadenken en verbeteren onze levenskwaliteit. BAD brengt kunstenaars en designers samen en geeft bezoekers meer dan ooit directe toegang tot de kunstenaar of designer en zijn kunstwerken of ontwerpen. Wat je interesse ook is, BAD is dé hotspot voor alle kunstliefhebbers en design-addicts.

Belgium Art & Design staat voor, u kan het vast raden: Belgische kunst en design. Wat u zich daar precies bij kunt voorstellen, dat leest u hieronder: 

ART

In de kunstzone wordt een museale sfeer gecreëerd door de opstelling van soloshows per kunstenaar. BAD gelooft sterk in de kracht en invloed van Belgische kunst op onze mindset, persoonlijke uitdagingen en ons maatschappelijk en cultureel leven. Via dit gloednieuw event kan je de eigentijdse creativiteit van kunst en Belgisch jong kunsttalent ontdekken.

DESIGN

In de designzone vind je een open space waar je je als bezoeker op een echt designplein waant en waar van alles te ontdekken en beleven valt. Puur vakmanschap en intensief handwerk, unieke kenmerken, maar ook eigenzinnig design laat zien dat België talentvolle ontwerpers heeft die de culturele, taalkundige en sociologische verschillen overstijgen en samen een unieke stijl vormen. Ontdek er een verrassend stukje België.

 

Kortom: BAD is een eigenzinnige beurs die je meeneemt in een totaalbeleving van Belgische kunst en design.