BAD superfood by True Beans

General Information

Don’t panic, it’s organic! Met die slogan lanceert de Gentse koffie -en superfoodbar True Beans tijdens Belgium Art Design hun gloednieuwe superfood label ‘SUPERSIDE’.

True Beans, gelegen in de Jan Breydelstraat in Gent, staat voor healthy breakfast, ontbijt, lunch, supersapjes, vegan homemade pies, homemade iced tea’s én superfood.

Tijdens Belgium Art Design zal True Beans heerlijke koffie serveren. Daarnaast zal ook hun gloednieuwe superfood label ‘Superside’ voor het eerst het licht zien. Kom op 19 februari gerust langs om 19 uur in de Eskimofabriek om de lancering van dit superfood label mee te vieren met een cocktail of sapje.

Superwhat?
Superfood is de verzamelterm voor eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen. Ze zijn helemaal vrij van pesticides, chemicaliën en (groei)hormonen. Een voedingssoort valt onder de categorie superfood wanneer het meer dan twaalf positieve eigenschappen heeft voor je gezondheid. ‘Superside’ zal, met deze positieve eigenschappen in het achterhoofd, sapjes produceren op basis van goji bessen, acai bessen, blueberry en cranberry.

www.truebeans.be
PS: Don’t panic, it’s organic!