Soon more info

Close

About

Kunstevents organiseren die het midden houden tussen tentoonstellingen in een galerie en exposities in een museum. Dat is het concept achter De Filatuur Gallery, een initiatief van Jean-Jacques De Gucht en zijn vrouw Charlotte Mathias. Op BAD toont de galerie het werk van onder meer Jan De Lauré, Raffaella Crispino en Kurt Stallaert.

 

Artiesten

 

 

Jan De Lauré

“Beelden die homeopathisch de wereld indruppelen om niet meer weg te gaan, ondenkbaar en onnavolgbaar. Jan De Lauré is een verbluffende schilder en een verbijsterende kunstenaar, zijn werk een wolf in schapenvacht.” Bart De Baere – directeur M HKA

Jan De Lauré zijn werk behoort tot de collectie van het M HKA en BPS22.

 

Raffaella Crispino

Het boek is een inspiratie voor Crispino. De dedications brengen zowel een persoonlijke boodschap maar houden ook iets heel afstandelijks in zich. De marmertechniek, die historisch nauw verbonden is met het boek, gebruikt Crispino om beweging, emotie, ruimte, rook, water, het onbereikbare weer te geven.

 

Kurt Stallaert

Fotograaf Kurt Stallaert communiceert via beeld, niets is wat het lijkt. Hij creëert een eigen taal waarmee hij de toeschouwer onderdompelt in zijn wereld, in zijn werkelijkheid die geenszins streeft naar een weergave te zijn van deze van de toeschouwer.

 

Adres

Tragel 6

9300 Aalst