Soon more info

Close

About

Wat is artglas?
Artglas: eigentijds glas-in-lood
Stel u eens voor: een eigentijds kunstwerk als raam, bij u thuis of in uw bedrijf. Een creatie in glas-in-lood met een subtiele dans van strakke lijnen en gebogen vormen. Een uniek ontwerp dat licht en kleur ademt, dat u privacy biedt én een blik op de wereld. Wat u nu voor ogen ziet, heet Artglas – kort voor ‘artistieke glas-in-lood-panelen’.
naar en door te kijken
U denkt misschien spontaan aan kerken of al wat oudere huizen. Welnu, Artglas maakt glas-in-lood springlevend.
Het verschil met traditionele uitvoeringen? Artglas is niet alleen bedoeld om te bewonderen: het vervult ook een hedendaagse raamfunctie. De balans tussen buitenkijken en ongestoord wonen hebt u zelf in de hand. Met een slimme schikking van helder en (gekleurd) structuurglas.
Waarom artglas?
Artglas: glas-in-lood als ingetogen blikvanger
Artglas wordt handgemaakt in België. Uw smaak en praktische wensen staan vanaf de eerste seconde centraal in het ontwerp. Eigentijds of klassiek? U hebt alle vrijheid.
En dit weet u al zeker: Artglas installeert bij u een enige glas-in-lood-creatie, die de aandacht trekt, zonder zich op te dringen. Uw hal, woonkamer of vergaderruimte oogt spectaculair, en straal rust uit.
Artglas: creatief en milieuvriendelijk met glas-in-lood
Hedendaags design van Artglas sluit perfect aan bij modern en bewust wonen: uw ruimtes moeten piekfijn zijn, en opvallen door een efficiënt energiebeheer. Een ambitie die prima samengaat met glas-in-lood: Artglas integreert uw kleurrijke kunstwerk vakkundig in uw nieuwe dubbele beglazing.
Zin om uw mooie interieur op te waarderen tot een adembenemende ruimte met artistiek glas-in-lood? Bel of mail Artglas nu.  Of laat u meeslepen  door onze glas-in-lood-realisaties.