Soon more info

Close

About

We willen handgemaakte producten aanbieden in een wereld waar massaproductie de standaard is geworden. Kleine imperfecties in de producten van Dils & Mander zijn de handtekeningen van de makers en tonen de ambacht. De natuurlijke uitstraling en het gevoel van onze producten is voor ons net zo belangrijk als de duurzaamheid. We zien beton als een nobel materiaal dat op een natuurlijke wijze veroudert en steeds meer karakter krijgt.

Beton heeft een rijke geschiedenis die meer dan duizenden jaren teruggaat. De Romeinen hadden een zeer hoge kennis over beton, wat resulteerde in prachtige structuren zoals het Pantheon of het Colosseum. Het Pantheon, gebouwd rond het jaar 125, is op vandaag nog steeds de grootste ongewapende betonnen koepel ter wereld. De Romeinen voegden zeer fijne materialen, zoals vulkanisch as, toe aan hun beton wat zorgt voor een veel betere sterkte en duurzaamheid. Wij zetten deze traditie verder en voegen eveneens fijne soortgelijke materialen toe aan ons beton.

De rijke geschiedenis en eeuwigblijvende structuren gebouwd met beton zijn de kern van onze passie. Dils & Mander wil beton dichter bij de mensen thuis brengen en blijven verkennen naar de oneindige mogelijkheden met dit materiaal.