Soon more info

Close

About

IA Interieurachitecten presenteert Strato-keuken die het midden houdt tussen kunst en keuken

IA Interieurachitecten heeft een mooie portfolio met als paradepaardjes de inrichting van de Opera in Tbilisi in Georgië en het luxueuze appartement in Brussel van Formule 1 rijder Fernando Alonso.  Frederik Schiemsky kennen we ook van verschillende tv-programma’s zoals Huizenjacht, De huisdokter en De inrichters. Maar zijn ervaring en die van Katrien Roefs als interieurarchitecten reiken veel verder.
“Wij onderscheiden ons als kleine studio door onze unieke ontwerpen en samenwerkingen met designers van unieke objecten en meubelstukken.” legt Frederik Schiemsky uit. “Dat levert de beste resultaten.”

Op BAD presenteren ze de prachtige keuken ontworpen voor Strato. “Vier jaar geleden kregen we de kans als ontwerpersduo om voor Strato te werken. Elke keuken wordt conform de Strato-filosofie volledig op maat en volgens de meest individuele wensen ontworpen zonder beperkingen qua design of materiaalkeuze.” licht Frederik toe. “Op BAD stellen we een heel bijzondere, strakke keuken voor. Het blad bestaat uit massieve gele messing ingelegd met gebrande eik zoals dit vroeger als maquetterie bij antieke meubelen werd gedaan.”  Ze brengen bovendien de bijzondere verlichtingslijn van Sofisticato mee die staat voor stalen verlichtingsobjecten met een elegante uitstraling en de handgemaakte messen van Studio Blade.

www.stratocucine-belgium.com